The West Wing

Long time no writeing. Men nu är det dags igen. Jag sitter på sängkamten och skriver på en iPad för att se om det funkar som ersättning för min dator. För att skriva funkar det rätt bra. Nå det var ju inte det här som min blog skulle handla om idag. Jag skulle ju berätta att jag härom dagen såg sesong 1 av den kritikerrosade teveserien "The West Wing"... Nå jag sitter här på min kammare tänker att tänk om jag hade en promille av president Bartlets engageman för samhället så skulle jag kunna göra en stor skillnad i välden för den svag, utsatta och förföjda. Tänk om så vore.. Ibland under dessa avsnitt tänker jag att det är synd att Josh, CJ, Toby, Sam, Charli och alla de anndra bra är figurer som är påhittade.. Nog för nu.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Försöker lära mig mer om mitt funktionshinder.

Självmord

Feedburner, Facebook och socialamedia