Änglavakt

I fredags vara jag sekunder från att dö. Jag var påväg från småland till Örebro för att träffa min son innan julledigheten då han och hans mor ska åka lång bort...

Jag fick en hostatack, det svartnade för ögonen och jag förlorade kontrollen över bilen och hamnade i diket på vägen i motsatt riktning. Hade det varit ett mitträcke eller att jag mött någon bil just då så hade jag dött. Jag sitter i Motala påväg hem till Småland igen. Mer skärrad än jag trodde jag blev. Jag tycker det är jobbigt att köra nu, det har jag inte tyckt tidigare.. Det är obehagligt och jag är rädd.. Men jag har kört från Örebro till Motala så det borde gå bra .. men det är otäckt....

Nå ja.. jag har rastat är i Motal nästa 1,5 timme nu så det är dags att ta tjuren vid hornen och åka vidare..

Kommentarer

Gustaf!
Vår Herre tyckte förmodligen inte att det var dags för dig än! Han har nog en hel del uppdrag kvar åt dig här nere på jorden.
Men viss är det jobbigt när man får så påtagliga påminnelser om vår dödlighet.
Önskar dig en Välsignad Jul!
Birgitta E
Kram Gustaf! Vilken tur du hade ,änglarna må verkligen varit med där- 

Mvh Anna-Beata

Populära inlägg i den här bloggen

Försöker lära mig mer om mitt funktionshinder.

Självmord

Feedburner, Facebook och socialamedia