Frid är lyst.

Sitter på ett fik i Ljungby, huvud ort i närheten av där jag bor. Sitter och slösurfar, inte mycket att göra... Jag börjar söka på C-B Stenström som är min farfar. Vi begravde honom föra fredagen, i Visby Metodist Kyrka. Jag har inte varit så ledsen eller heller känt någon större sorg, döden var väntad och den kom inte en sekund förtidigt eller försent. Men nu har jag landat lite .. mina ögon tåras och jag mins många av min barndoms somrar. Hur farfar handfast lät oss småglin öva luftpistol med hans pistol från 40-talet eller hur han i härdigt lät oss söka efter skatter med metalldetektor som farbror Olle hade gjort.

Hur farmor alltid fans tillhands med ett glas flädersaft som hon gjort själv på tomtens fläderblommor. Det är en epok en stor del av mitt liv så nu läggs till historien och bokslutet måste göras.

Det bokslutet kommer inte att redovisas i en års-könika eller så.. Men nu gör sig sorgen påmind och jag inser att mina föräldrars förädlar är nu förgångna.

Nya tider och jag sitter här och inser att jag inte längre är en ungdom.. jag är snar 40 och borde vara vuxen tråtts detta käns det som jag är 18 och inte en dag har gått...

Hjälp var tog tiden vägen?

Farfar vila ifrid! Och tack för allt!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Försöker lära mig mer om mitt funktionshinder.

Självmord

Feedburner, Facebook och socialamedia