Sverige demokraterna... urk...

Så här inför valet så har jag gjort många tester för att se hur står. Nå jag vet var jag står.. Men vet de som gör de här frågorna det?

Jag blev Sverige Demokrat i ett test. Jag antar att det var frågan om jag tycker att det SKA byggas fler moskéer i Sverige. Mitt svar var Nej, jag tycker inte att det ska byggas fler moskéer i Sverige. OBS den här frågan är helt fel ställd. Frågan som är adekvat är ju om jag anser att de muslimer som vill bygga moskéer i Sverige ska ha rätt till det. På den frågan är mitt svar JA och vänta nu... Första frågan svarade jag nej.. Jag är inte intresserad av att fler moskéer ska byggas i Sverige efter som jag vill att det ska byggas kyrkor i stället.

Men tycker jag att alla ska ha lika rätt till sin religion i vårt samhälle? Ja det tycker jag.

Alla ska utan undantag vara lika inför vårt samhällets lagar. Jag menar att vårt samhälle och vår debatt blir snedvriden när vi inte talar klarspråk. En ska är vad jag vill och önskar. En ska är vad jag anser att vi som medborgare och folk som vistas innanför Sveriges gränser ska har rätt till.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Försöker lära mig mer om mitt funktionshinder.

Självmord

Feedburner, Facebook och socialamedia